Aktivitet

Fodboldgolf, frisbeegolf, håndboldgolf

Fodboldgolf, Frisbeegolf, Håndboldgolf - En sjov aktivitet for hele familien

For alle aldre og færdighedsniveauer

Hos Golf & Fun Park kan du prøve kræfter med tre spændende og unikke varianter af golf: Fodbolgolf, Frisbeegolf og Håndboldgolf. Disse sjove aktiviteter giver dig mulighed for at spille "golf" ved at bruge en fodbold, frisbee eller håndbold som din "driver" og "putter".

Banelængderne varierer fra 35 til 195 meter, og hvert hul har tre startpunkter, så både de erfarne golfspillere, de mindre erfarne og børnene kan være med. Udfordringerne er tilpasset til forskellige færdighedsniveauer, så alle kan være med og have det sjovt.

Vores fodbolgolf, frisbeegolf og håndboldgolfbaner er omgivet af smuk natur og har 18 unikke huller. Du kan nyde en dag med sjov og konkurrence i vores park, enten alene, med familie eller venner.

Udover at tilbyde en sjov og anderledes golfoplevelse, kan Golf & Fun Park også være vært for forskellige arrangementer som firmaevents, fødselsdagsfester, eller bare en hyggelig udflugt med kollegaer eller venner. Kontakt os for at høre om vores forskellige pakker og muligheder for arrangementer.

Kom og tilbring en dag fyldt med sjov og eventyr hos Golf & Fun Park. 

Priser

Spil 3-10 År 11+ År
Fodboldgolf, frisbeegolf, håndboldgolf DKK 65,- DKK 90,-

Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Vi anbefaler dig at læse vores privatlivspolitik.