Aktivitet

Segway

SEGWAY -  "Det Rullende Trinbræt"

Velkommen til Golf & Fun Park, hvor du kan prøve vores fantastiske SEGWAY-oplevelse. Det handler om at have balancen i orden, når du hopper op på "Det Rullende Trinbræt" og begiver dig ud på vores spændende bane.

På vores SEGWAY-bane, som strækker sig rundt omkring vores fodboldgolfbane, er der masser af plads til at afprøve dette sjove transportmiddel. Du vil få 3 runder på banen til at mestre kunsten at køre på SEGWAY.

Alle kan være med - fra 10 år eller 135 cm høj

SEGWAY oplevelsen er egnet til alle fra 10 år eller en minimumshøjde på 135 cm. Uanset om du er ung eller ældre, vil denne spændende aktivitet med sikkerhed give dig en sjov og unik oplevelse.

Prøv SEGWAY oplevelsen hos Golf & Fun Park

Hos Golf & Fun Park er vores mål at tilbyde en bred vifte af aktiviteter, der passer til enhver smag og alder. Og SEGWAY er bestemt en af de aktiviteter, vi er stolte af at kunne tilbyde vores gæster.

Tag familien med, inviter vennerne eller arranger en anderledes firmaudflugt. Uanset anledningen vil en tur på SEGWAY skabe uforglemmelige minder og masser af sjov undervejs.

Besøg os og oplev spændingen ved at køre på "Det Rullende Trinbræt" - det er den perfekte måde at tilføje lidt ekstra flair til din dag hos Golf & Fun Park.

Priser

Spil 3-10 År 11+ År
Segway - DKK 85,-

Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Vi anbefaler dig at læse vores privatlivspolitik.