Aktivitet

Adventure MiniGolf 18 huller

Du har ikke prøvet rigtig minigolf før du har prøvet vores Adventure MiniGolf!

Adventure MiniGolf 18 huller - En sjov aktivitet for hele familien

Adventure MiniGolf er opbygget på kunstgræs, hvor du nu må gå på banerne – det bliver du simpelthen nødt til, da banerne nu er blevet meget større og længere end du har prøvet det før.

Den længste bane er således på 47 meter og er den længste i Europa.

Ikke nok med det, så er der masser at vandløb, figurer, planter og andre bygningsværker som gør banen til unik oplevelse.

Kom og prøv det!

Adventure MiniGolf hos Golf & Fun Park er det perfekte sted for både golfentusiaster, familier og venner, der søger sjov og eventyr. Denne 18-hullers minigolfbane er opbygget på kunstgræs, hvilket gør det muligt for dig at gå på banerne og opleve en utrolig størrelse og længde, som du ikke har prøvet før i Danmark.

Uanset om du er en erfaren golfspiller eller en nybegynder, er Adventure MiniGolf hos Golf & Fun Park et skønt sted for alle. Tag dine venner eller familie med og nyd en sjov og uforglemmelig dag med udendørs aktiviteter. Skab varige minder med dine kære, mens I udfordrer hinanden på denne fantastiske minigolfbane.

Uanset om du er en virksomhed, der planlægger et firmaevent, eller en forælder, der vil arrangere en børnefødselsdag, så tilbyder vores park den perfekte ramme for at skabe uforglemmelige øjeblikke.

Tag kontakt til os i dag, og lad os hjælpe dig med at arrangere din næste begivenhed på Golf & Fun Park.

Priser

Spil 3-10 År 11+ År
Adventure MiniGolf 18 huller DKK 65,- DKK 90,-

Cookies hjælper os med at levere vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du vores brug af cookies.

Vi anbefaler dig at læse vores privatlivspolitik.