Aktivitet

Park golf

Park golf en mellemting mellem almindelig golf og minigolf.

Park golf - En sjov og underholdende aktivitet for alle aldre

Golf & Fun Park tilbyder en bred vifte af aktiviteter og begivenheder for alle aldre. En af vores populære aktiviteter er Park Golf - en mellemting mellem almindelig golf og minigolf.

Park Golf-banen strækker sig over ca. 500 meter og kan spilles på 30-40 minutter. Det er en sjov og udfordrende måde at nyde golf på, hvor man bruger samme kølle til alle slag. Det betyder, at alle kan være med, herunder børn og nybegyndere.

Tag dine venner eller familie med til Golf & Fun Park og prøv kræfter med Park Golf. Det er en fantastisk aktivitet, der kombinerer motion, konkurrence og masser af sjov.

Uanset om du er en golfentusiast eller bare leder efter en sjov og anderledes aktivitet, så er Park Golf perfekt for dig.

Besøg Golf & Fun Park i dag og oplev den spænding og underholdning, vores park har at byde på. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag fyldt med golf og sjov i vores park.

Wir verwenden Cookies auf unser Webseite um die Benutzererfahrung zu verbessern.

Wir verwenden außerdem Dienste zur Analyse des Nutzerverhaltens und zum Einblenden von Werbung. Um weitere Informationen zu erhalten und ein Opt-Out-Verfahren einzuleiten klicken Sie bitte auf „Weitere Informationen“.