Side

Keglebane

Keglebane - Sjov og udfordrende keglespil for alle

Keglespil til enhver lejlighed

Her kan du opleve spændingen ved keglespil på en professionel bane. Keglespil er en underholdende sportsgren, hvor formålet er at vælte flest kegler på 120 skud.

Vi har en diamantformet bane med ni kegler placeret for enden, og du skal bruge en kugle til at vælte dem. Det kræver præcision, teknik og strategi for at opnå det bedst mulige resultat.

Vores keglebane er åben for alle, uanset alder og niveau. Det er en sjov og udfordrende aktivitet, der kan spilles solo eller i grupper. Det er også en oplagt aktivitet til firmaarrangementer, polterabender eller fødselsdage.

Prøv keglespil hos os

Kom og besøg Golf & Fun Park og prøv vores keglebane. Vi har faciliteterne og udstyret, der sikrer den bedst mulige oplevelse. Vores venlige personale står altid klar til at give dig gode råd og vejledning, så du kan få mest muligt ud af din oplevelse.

Wir verwenden Cookies auf unser Webseite um die Benutzererfahrung zu verbessern.

Wir verwenden außerdem Dienste zur Analyse des Nutzerverhaltens und zum Einblenden von Werbung. Um weitere Informationen zu erhalten und ein Opt-Out-Verfahren einzuleiten klicken Sie bitte auf „Weitere Informationen“.