Arrangementer

I løbet af de sidste 8 år har Golf & Fun Park arrangeret et utal af firmaskovture, sommerfester, polterabender, familiefester, børnefødselsdage, kortklubbens årlige sammenkomst, pigeklubbens sommertur, blå mandage o.m.a.

Ring og lad os give dig et tilbud
- på en festlig dag.

Firmaarrangement
Hvad enten I skal ryste personalet sammen, holde sommerfest, afholde “kick-off” møde eller blot ud og more jer, så er vi friske på at arrangere. Vi kan også sørge for mad, overnatning og bustransport,vi har en udestue til 50 personer og grill som vi kan tænde for.

Firma menu 2018

Firmatilbud uden bus

Firmatilbud med bus

Polterarbend
Vi har aktiviteter både for drengene og pigerne og kan fylde en hel dag ud med konkurrencer eller blot ren hygge og til rigtig fornuftige priser.
PS.: I vores kiosk har vi masser af forskellige drikkevarer.

Børnefødselsdag
Hold jeres børnefødselsdag her hos os.
Tilbud på børne fødselsdage

Fodboldklubber
Siden vi i 2005 startede vores fodboldgolfbane har vi haft adskillige fodboldklubber på besøg. Mange klubber bruger os til afslutning på sæsonen eller blot som et alternativ træningsaften.

Mandeklubber
Tidligere kolleger, kortklubben, fiskeklubben, gamle soldater-kammerater – alle som ønsker at have det sjovt og vil have en dag med drengerøvs konkurrencer kan roligt ringe til os.

Pigeklubber
Piger har jo også klubber og de vil også ud og more sig og konkurrere.

En sjov dag med kollegaerne

Sæt hverdagen på pause og styrk sammenholdet med en sjov og aktiv firmadag hos Golf & Fun Park – en af Danmarks absolut største ”Golf Parker” for hele familien.

Er I til konkurrencer? Kan I lide at dyste, blive udfordret, opleve, lege og lære?

Søger I et firmaarrangement, som kan give jer en fælles oplevelse og styrke sammenholdet på en sund, sjov og aktiv måde?

Vil I gerne inspireres til at skrue op for sundheden og have konkrete tips til, hvordan I med små skridt øger energiniveauet i en travl hverdag?

Er I til god mad, sunde lækkerier og en aktiv dag med hygge, skæg og grin?

Så er et Golf & Fun firmaarrangement noget for jer!

Læs mere her

Blå mandag
I samarbejde med Marielyst Gokart & paintball center samt SUPERBOWLING tilbyder vi en konfirmations pakke, informationer herom kan findes under Blå mandag 2018.
se dette link